Tältä sivulta löydät JangMani-sivustoon liittyviä materiaaleja

Tällä sivulla olevia materiaaleja voi vapaasti hyödyntää JangMani-sivustosta tiedottamiseen ja markkinointiin. Toivomme kuitenkin, että mikäli materiaaleja käytetään, siitä informoitaisiin osoitteeseen info(at)jangmani.fi. Kerro viestissä ainakin se, missä ja milloin materiaaleja aiot käyttää.

 

Mikäli sinulla on erityisiä tarpeita materiaalien suhteen, ota meihin yhteyttä. Katso yhteystiedot sivun alalaidasta.

 

Sivuston ja kaikki siihen liittyvät materiaalit omistaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva. JangMani-sivusto on kehitetty yhteiskunta- ja yritysvastuullisena kampanjana, joten kyseessä ei ole markkinointitoimenpide vaan palvelu, jonka Turva tarjoaa nuorille.

Logo

Voit ladata web-käyttöön tarkoitetun logon klikkaamalla kuvaa ja tämän jälkeen tallentamalla sen omalle koneellesi. Mikäli haluat painokelpoisen logon, ota meihin yhteyttä.

 

JangMani logo JangMani logo

 

Laita logosta aina linkki JangManin etusivulle osoitteeseen: http://www.jangmani.fi

 

Jos logon oheen mahtuu kuvaus, voit käyttää joko lyhyttä tai pitkää tekstiä:

 

 
  • JangMani on nettisivusto, joka tarjoaa monipuolista tietoa nuorille oman talouden pyörittämiseen. Sivustolla käsitellään jokapäiväisten raha-asioiden hoitamiseen liittyviä asioita. Lisäksi JangMani tarjoaa vinkkejä säästämiseen ja vastuulliseen kuluttamiseen sekä tietoa eri elämäntilanteisiin. Sivuston omistaa ja ylläpitää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva. Tutustu sivustoon osoitteessa jangmani.fi.

  JangMani on nettisivusto, joka tarjoaa monipuolista tietoa nuorille oman talouden pyörittämiseen. Sivuston omistaa ja ylläpitää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva. Tutustu sivustoon osoitteessa jangmani.fi.

Bannerit

Voit ladata web-käyttöön tarkoitetun bannerin klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla näppäimellä ja tämän jälkeen tallentamalla kuvan omalle koneellesi. Laita bannerista aina linkki JangManin etusivulle osoitteeseen: http://www.jangmani.fi

 

Koko 300 x 200 px Koko 200 x 200 px
JangMani banneri JangMani banneri
Koko 160 x 250 px  
JangMani banneri  

 

Mikäli haluat erikokoisen bannerin, ota meihin yhteyttä.

Muut materiaalit

Muita materiaaleja tulossa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat lisätietoa materiaaleista tai sinun tarpeisiisi räätälöityjä materiaaleja. Autamme mielellämme.

 

Eeva Blomqvist   Kati Iharanta
viestintäassistentti   tiedottaja

puh. (03) 2313 9475

  puh. (03) 2313 9211
email. eeva.blomqvist (at) turva.fi   email. kati.iharanta (at) turva.fi
     

 

Voit myös käyttää kiireettömiin yhteydenottoihin osoitetta: info(at)jangmani.fi.