Osallistu #Jeesiäreissuun-kisaan ja voita S-ryhmän 20 euron lahjakortti

 

 

 

Kesällä on mukava duunailla kaikenlaista, mutta reissuihin voi saada kulumaan aikamoisen määrän rahaa. Mikä on sinun pettämätön tapasi tehdä minimibudjetin viikonloppureissu?

 

Kerro meille vinkkisi minimibudjetin viikonloppureissuun, me tarjoamme yhdelle onnekkaalle reissueväät. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken S-ryhmän 20 euron lahjakortin. Osallistua voit julkaisemalla kommentin tai kuvan perusteluiden kera Instagramissa tai JangManin Facebook-sivulla tägien #JeesaaKaveria ja #jangmani kera. Muista varmistaa, että postauksesi on julkinen, niin olet mukana kisassa!


Kilpailuun voi osallistua 29.7.-14.8.2016 välisenä aikana. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen sekä julkaisemme voittajat jangmani.fi-sivustolla, JangManin Instagramissa ja JangMani-sivuston Facebook-seinällä.

 

 

 

Miten osallistun?

1) Kirjoita kommentti tai nappaa kuva.

 

2) Julkaise kommentti tai kuva perusteluineen JangManin Facebook-seinällä tai Instagramissa tägien #jeesiäreissuun ja #jangmani kera.

 

3) Varmista, että postauksesi on julkinen.

 

Postaa viimeistään 14.8.2016, niin olet mukana arvonnassa. Onnea kisaan!

 

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen sekä julkaisemme voittajat sekä mahdolliset voittokuvat jangmani.fi-sivustolla ja sivuston Facebook-seinällä. Katso tästä tarkemmin arvonnan säännöt ja rekisteriseloste.

 

Kysyttävää arvonnasta? Ota yhteyttä osoitteesen info(at)jangmani.fi.

 

Seuraa JangMania myös Facebookissa!