Mistä JangManissa on kyse?

JangMani on sivusto, joka tarjoaa nuorille aikuisille tietoa erilaisista elämiseen liittyvistä asioista. Pääosassa ovat jokapäiväiset raha-asiat ja niiden hoitaminen, mutta tietoa tarjotaan myös esimerkiksi omaan kotiin muuttamisesta, matkustamisesta, työ- ja opiskeluelämästä, kuluttamisesta ja vakuutuksista. Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva.

Kuinka sivustolla liikutaan?

Etusivulla liikutaan timelinen avulla, joka sisältää neljä osa-aluetta: fyrkat, opiskelu ja työelämä, omaan kotiin ja valintoja-valintoja. Voit valita osa-alueista haluamasi klikkaamalla kuvissa olevaa kuplaa, joka ohjaa valitulle sivulle. Sivustolla voi liikkua myös yläreunan navigaatiosta tai käyttämällä alareunan sivukarttaa.


Neljän osa-alueen sivut ovat keskenään yhteneviä. Yläreunan linkeistä voidaan siirtyä suoraan toisiin osa-alueisiin, eikä navigointia tarvitse tehdä etusivun kautta uudelleen. Sivun oikeassa laidassa listataan jokaisen osa-alueen alaotsikot. Tiettyä alaotsikkoa klikkaamalla voidaan avata linkit artikkeleihin, jotka tiettyyn kyseiseen aiheeseen on liitetty. Takaisin etusivulle pääsee halutessaan vasemman laidan JangMani -logosta ja muihin artikkeleihin edellinen ja seuraava -linkeistä.

Miksi sivusto on luotu?

Tietoa rahasta ja elämisestä on olemassa paljon, mutta oleellisen löytäminen on usein hieman vaikeaa. JangMani kokoaa tiedon yhteen ja ohjaa käyttäjän tiedon äärelle.

 

Anna meille palautetta ja vinkkejä joko JangManin Facebook-sivustolla tai sähköpostitse: palaute(at)jangmani.fi. Sivuston ulkoasun ja käyttöliittymän suunniteli tamperelaisten opiskelijoiden ryhmä Demola-projektina.

Kenelle sivusto on suunnattu?

JangMani on suunnattu täysi-ikäisille nuorille aikuisille, jotka opettelevat elämään monimutkaisessa vastuiden ja velvollisuuksien täyttämässä maailmassa. Mikäli olet alaikäinen, varmista vaikkapa vanhemmiltasi, mitkä ovat oikeutesi ja velvollisuutesi esim. erilaisten sopimusten solmimiseksi (työsopimus, asunnon hankkiminen, luottokortin hankinta, vakuutuksen ottaminen jne.).

What is JangMani?

JangMani is a portal and Facebook-page for Finnish-speaking young adults to learn and discuss about financial matters. The site is owned and operated by Turva Mutual Insurance Company.

 

We do not collect any data from our viewers. Send your feedback to info(at)jangmani.fi